Obligaties Cortese HealthCare fondsen

Onlangs heeft Cortese haar eerste zorgobject voor Cortese HealthCare IX aangekocht.

Het gaat om gezondheidscentrum de Allee in Steenwijk. Dit gezondheidscentrum is verhuurd aan een drietal huisartsen, een apotheek en diverse andere eerstelijnszorgverleners. De oppervlakte van het pand is 1.042 m².

Rémy Voskamp, directeur Cortese: “Wij zijn zeer verheugd dat we het eerste pand in ons nieuwe fonds hebben kunnen aankopen. Dit fonds is alweer het negende HealthCare fonds. Ondanks de uitdagingen en onzekerheden in de markt, merken wij dat er nog steeds veel animo is bij onze beleggers naar zorgvastgoed. Dit type vastgoed blijft tenslotte een zeer stabiele belegging met vaak sterke huurders en langlopende huurcontracten. Niet voor niks hebben we ook een langdurige financiering hierop gesloten met onze bank. Wij hebben alle vertrouwen dat wij ook met dit fonds een optimaal management en resultaat voor onze cliënten kunnen behalen. Binnenkort verwachten we ook de volgende zorgobjecten al toe te kunnen voegen aan de portefeuille”.

 “De verkopers zijn blij met de verkoop en alle huurders van het gezondheidscentrum zien de samenwerking met Cortese met vol vertrouwen tegemoet” aldus Nextfund en Epic Zorgvastgoed, die de verkopers hebben begeleid in deze transactie.

Over Cortese
Cortese HealthCare IX is het tiende beleggingsfonds van Cortese. Dit obligatiefonds is op dit moment nog open voor inschrijving voor beleggers. Cortese investeert al sinds 2010 in zorgvastgoed en heeft op dit moment ruim 55 gezondheidscentra in portefeuille en meer dan €225 miljoen belegd vermogen onder beheer.

Cortese is constant op zoek naar zorg gerelateerde beleggingsobjecten. Dit betreft zowel de ontwikkeling van nieuwe gezondheidscentra als bestaand zorgvastgoed.

Meer informatie over Cortese HealthCare IX en de brochure aanvragen? Klik dan hier.