Venray Hoensbroek zorgobjecten

Op 5 april 2022 heeft Cortese twee nieuwe zorgobjecten toegevoegd aan de portefeuille van Cortese HealthCare VII BV. Het betreft Medisch Centrum De Wieënhof in Venray en Het Academiegebouw in Hoensbroek.

Zorgobject Venray: Medisch Centrum De Wieënhof
Medisch Centrum de Wieënhof is gelegen aan de Wieënhof 1 in Venray. Het totaal verhuurbare vloeroppervlakte is circa 4.350 m² en is verdeeld over 3 bouwlagen gelegen op ruim 3.560 m² eigen grond. Het object is gebouwd in 2011 en wordt verhuurd aan 15 zorgverleners. Een centrale positie wordt ingenomen door de huisartsenpraktijk, de apotheek en de fysiotherapiepraktijk.

Zorgobject Hoensbroek: Het Academiegebouw
Het Academiegebouw bevindt zich op de campus van zorginstelling Adelante. Het pand bestaat uit onderwijs- en praktijkfuncties over twee bouwlagen. Het buitenterrein omvat een parkeerterrein met circa 30 parkeerplaatsen, kinderspeelplaatsen en groenvoorzieningen.

In het gebouw zelf zijn de Koninklijke Kentalis en Mgr. Hanssenschool, instellingen gespecialiseerd in onderwijs en begeleiding voor kinderen met ernstige auditieve en/of communicatieve beperkingen. Het object is in 2003 volledig verbouwd, gerenoveerd en gemoderniseerd ten behoeve van de huidige gebruiksfuncties.

Het dagelijkse beheer zal voor de betreffende zorgobjecten, net als de overige beleggingspanden van Cortese, uitgevoerd worden door Triatact.

Cortese HealthCare VII BV is het zevende vastgoedfonds van Cortese Capital Management. Dit fonds heeft inmiddels acht zorgobjecten in de portefeuille en is nog open voor inschrijving van nieuwe beleggers.

Over Cortese
Cortese houdt zich al ruim tien jaar bezig met het initiëren, structureren en beheren van vastgoedfondsen die direct beleggen in duurzame en langjarig verhuurde objecten in Nederland met de focus op eerstelijnszorg. Op dit moment heeft zij circa 50 gezondheidscentra in bezit en meer dan € 200 miljoen belegd vermogen onder beheer.

Cortese is constant op zoek naar het investeren in zorg gerelateerde vastgoedobjecten. Dit betreft zowel de ontwikkeling van nieuwe gezondheidscentra als bestaand zorgvastgoed.

Ga hier naar de volledige vastgoedportefeuille van Cortese.

Terug naar nieuws>>