Over Cortese

Cortese is opgericht in 2010 en initieert, structureert en beheert diverse vastgoedproducten die direct of indirect beleggen in duurzame en lang verhuurde objecten in Nederland.

Cortese beschikt over de expertise en ervaring op commercieel, juridisch, financieel/bancair, fiscaal en technisch gebied. Ook beschikken wij over een uitgebreid netwerk voor de aan- en verkoop van vastgoed alsmede eigen vermogen funding.

Wat wij doen

Naast het opzetten van zorgvastgoedfondsen, ontwikkelt Cortese ook medische centra en adviseert zorginstellingen en eerstelijnsdienstverleners over huisvestingsvraagstukken, bancaire financiering en begeleidt de (ver-)bouw van hun vastgoed.

Over Cortese

Doelstelling en visie

Het is onze doelstelling om beleggingsproducten te creëren waarbij risico en rendement in de juiste verhoudingen staan. Belangrijkste pijler hierbij is het streven naar een positief beleggingsresultaat voor u als belegger.
Elke belegging zal met gepaste zorgvuldigheid worden onderzocht. Cortese zal zich altijd bewust zijn van het feit dat u deelgenoot bent in de betreffende investering. Niet zomaar investeren, maar vooraf al duidelijke inzichten geven over waarin u kunt investeren.
Het is onze ambitie om een vooraanstaande professionele vastgoedorganisatie te zijn die een volwaardig partner is voor zowel institutionele als particuliere beleggers. Daarnaast is het onze ambitie om ook zelf risicodragend te participeren in de verschillende beleggingen die wij aandragen en beheren.

Onze activiteiten

Fundmanagement

Cortese richt zich voornamelijk op kwalitatief hoogwaardige vastgoedobjecten om aantrekkelijke en onderscheidende beleggingsproducten te kunnen bieden. De exit-strategie en eventuele alternatieve aanwendbaarheid worden daarbij meegewogen.

Elk fonds wordt zodanig opgezet dat er rekening wordt gehouden met de specifieke vereisten van onze beleggers. Daarbij zijn elementen als financieringsmogelijkheden, toe- en uittreding alsmede looptijd van het fonds erg belangrijk. Tevens worden er specifieke governanceregels met de investeerders afgesproken, zodat er toezicht op het gevoerde beleid plaatsvindt.
Vroegtijdige financiële verbondenheid in de vorm van voorfinancieren of risicodragend participeren behoort daarbij tevens tot de mogelijkheden. Door samenwerkingen aan te gaan kan Cortese zich richten op de beste producten in de markt.

Assetmanagement

Het beheer van beleggingspanden in de fondsen geschiedt door onze eigen mensen op een proactieve wijze. Hierdoor bestaat er een grote betrokkenheid en strakke regie over de assets.

Daarnaast verzorgt Cortese het assetmanagement voor derden als full-service dienstverlener. Hierbij maken we gebruik van onze jarenlange vastgoedervaring. Wij denken mee met de huurders en staan voor het belang van onze opdrachtgever.

Als onafhankelijke assetmanager verzorgen wij alle commerciële, technische en administratieve facetten binnen uw portefeuille.

Projectontwikkeling

Cortese Development is een bedrijfsonderdeel geheel gericht op de (eerstelijns-)zorg en ontwikkelt zorgvastgoed, eventueel gecombineerd met woon-, werk- en ander maatschappelijk vastgoed.

Cortese Development kan hierbij het gehele traject aanbieden zowel vanuit de individuele initiatieffase (projectontwikkeling) als vanuit bestaande objecten die hiervoor geschikt bevonden zijn en waarvoor nog huurders gezocht worden. Daarnaast adviseert Cortese zorginstellingen en eerstelijnsdienstverleners over huisvestingsvraagstukken, bancaire financiering en begeleidt de (ver-)bouw van hun vastgoed. Tevens behoort het verschaffen van eigen vermogen tot de mogelijkheden.

 

Management

Rémy Voskamp

Aankoop & Beheer

Gérard van Onna

Finance & Control

Henri Schouten

Relatiebeheer & Marketing