Over Cortese

Cortese is opgericht in 2010 en initieert, structureert en beheert diverse vastgoedproducten die direct of indirect beleggen in duurzame en lang verhuurde objecten in Nederland.

Naast het opzetten van zorgvastgoedfondsen, ontwikkelt Cortese ook medische centra en adviseert zorginstellingen en eerstelijnsdienstverleners over huisvestingsvraagstukken, bancaire financiering en begeleidt de (ver-)bouw van hun vastgoed.

Doelstelling en visie

Vooraanstaande professionele vastgoedorganisatie.

Activiteiten

 Fundmanagement, assetmanagement en projectontwikkeling

Management

Rémy Voskamp, Gérard van Onna en Henri Schouten.

Doelstelling en visie

Het is onze doelstelling om beleggingsproducten te creëren waarbij risico en rendement in de juiste verhoudingen staan. Belangrijkste pijler hierbij is het streven naar een positief beleggingsresultaat voor u als belegger.
Elke belegging zal met gepaste zorgvuldigheid worden onderzocht. Cortese Capital management B.V. zal zich altijd bewust zijn van het feit dat u deelgenoot bent in de betreffende investering. Niet zomaar investeren, maar vooraf al duidelijke inzichten geven over waarin u kunt investeren. Cortese Capital Management B.V. beschikt over de expertise en ervaring op commercieel, juridisch, financieel/bancair, fiscaal en technisch gebied.

Tevens beschikt zij over een uitgebreid netwerk voor de aan- en verkoop van vastgoed alsmede eigen vermogen funding.

Het is onze ambitie om een vooraanstaande professionele vastgoedorganisatie te zijn die een volwaardig partner is voor zowel institutionele als particuliere beleggers. Het is daarnaast ook onze ambitie en doelstelling om ook zelf risicodragend te participeren in de verschillende beleggingen die wij aandragen en beheren.

Activiteiten

Fundmanagement

Cortese richt zich voornamelijk op kwalitatief hoogwaardige vastgoedobjecten om aantrekkelijke en onderscheidende beleggingsproducten te kunnen bieden. De exit-strategie en eventuele alternatieve aanwendbaarheid worden daarbij meegewogen.

Elk fonds wordt zodanig opgezet dat er rekening wordt gehouden met de specifieke vereisten van onze beleggers. Daarbij zijn elementen als financieringsmogelijkheden, toe- en uittreding alsmede looptijd van het fonds erg belangrijk. Tevens worden er specifieke governanceregels met de investeerders afgesproken, zodat er toezicht op het gevoerde beleid plaatsvindt.

Vroegtijdige financiële verbondenheid in de vorm van voorfinancieren of risicodragend participeren behoort daarbij tevens tot de mogelijkheden. Door samenwerkingen aan te gaan kan Cortese zich richten op de beste producten in de markt.

Heeft u vragen over beleggen of over onze fondsen? Neem dan contact met ons op.

over cortese

Assetmanagement

Het beheer van beleggingspanden in de fondsen geschiedt door onze eigen mensen op een proactieve wijze. Hierdoor bestaat er een grote betrokkenheid en strakke regie over de assets. Daarnaast verzorgt Cortese het assetmanagement voor derden als full-service dienstverlener. Hierbij maken we gebruik van onze jarenlange vastgoedervaring. Wij denken mee met de huurders en staan voor het belang van onze opdrachtgever. Als onafhankelijke assetmanager verzorgen wij alle commerciële, technische en administratieve facetten binnen uw portefeuille.

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Projectontwikkeling – Bouw & realisatie

Cortese Development is een bedrijfsonderdeel geheel gericht op de (eerstelijns-)zorg en ontwikkelt zorgvastgoed, eventueel gecombineerd met woon-, werk- en ander maatschappelijk vastgoed. 

Cortese Development kan hierbij het gehele traject aanbieden zowel vanuit de individuele initiatieffase (projectontwikkeling) als vanuit bestaande objecten die hiervoor geschikt bevonden zijn en waarvoor nog huurders gezocht worden. Daarnaast adviseert Cortese zorginstellingen en eerstelijnsdienstverleners over huisvestingsvraagstukken, bancaire financiering en begeleidt de (ver-)bouw van hun vastgoed. Tevens behoort het verschaffen van eigen vermogen tot de mogelijkheden.

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Cortese - investeerder in hoogwaardig zorgvastgoed
:

Management

Rémy Voskamp

Rémy Voskamp

Aankoop & Beheer

Heeft na zijn studie economische geografie aan de Universiteit van Utrecht, ook Nyenrode University en de Amsterdam School of Real Estate succesvol afgerond.

Rémy heeft 25 jaar werkervaring in het vastgoed en heeft in uiteenlopende directiefuncties gewerkt bij diverse grote bedrijven zoals Delta Lloyd en Wilgenhaege.

Gérard van Onna

Gérard van Onna

Finance & Control

Na het afronden van de studie Fiscale Economie aan de Universiteit van Tilburg heeft Gérard bij Deloitte & Touche en bij Ernst & Young binnen de sectie vastgoed gewerkt. Hij heeft zijn vastgoedkennis verder verbreed met de studie aan de Amsterdam School of Real Estate.

Gérard kan bogen op meer dan 24 jaar ervaring met vastgoed-gerelateerde vraagstukken op financieel, fiscaal en juridisch terrein.

Henri Schouten

Henri Schouten

Relatiebeheer & Marketing

Na financieel adviseur geweest te zijn bij een dochtermaatschappij van Zurich Leven, is Henri ruim 10 jaar eigenaar geweest van een assurantiekantoor waarbij hij financieel advies gaf aan zowel de particuliere markt als aan het MKB. In 2007 heeft hij zijn assurantieportefeuille verkocht. Hierna heeft hij zich toegelegd op fondswerving voor verschillende bekende emissiekantoren en beleggingsfondsen. Hiermee heeft hij totaal 26 jaar ervaring in de financiële dienstverlening.