Cortese koopt 3 zorgcentra  

Onlangs heeft Cortese drie bestaande gezondheidscentra aangekocht ten behoeve van haar achtste vastgoedfonds, Cortese HealthCare VIII. De panden liggen op locaties Utrecht, Beilen en Sommelsdijk.

Cortese koopt zorgobjecten in Venray en Hoensbroek

Op 5 april 2022 heeft Cortese twee nieuwe zorgobjecten toegevoegd aan de portefeuille van Cortese HealthCare VII BV. Het betreft Medisch Centrum De Wieënhof in Venray en Het Academiegebouw in Hoensbroek.

Jaarvergadering obligatiehouders Cortese HealthCare fondsen

Op 11 oktober heeft de jaarvergadering voor de obligatiehouders in de Cortese HealthCare fondsen plaatsgevonden op ons kantoor te Utrecht. Naast het bespreken van de financiële gegevens van de aangekochte gezondheidscentra en de zorgvastgoedmarkt was er ook gelegenheid om vragen te stellen en van gedachten te wisselen over de Cortese HealthCare fondsen.

Cortese Capital Management koopt gezondheidscentrum in Rotterdam

In oktober heeft Cortese Capital Management een gezondheidscentrum aangekocht ten behoeve van haar vastgoedfonds, Cortese HealthCare VI BV. Verkoper van het pand is de ontwikkelaar LPM Development BV.

Cortese Capital Management heeft negen gezondheidscentra aangekocht ten behoeve van haar vierde vastgoedfonds, Cortese HealthCare IV

De centra liggen in Amersfoort, Bleiswijk, Brummen, Drunen, Enschede, Son en Breugel, Tilburg (twee panden) en Veldhoven. Alle gezondheidscentra zijn langjarig verhuurd aan eerste- en tweedelijns zorgverleners. In totaal is voor € 25 mln geïnvesteerd.