valkenburg zorgwoningenfonds

Cortese opent nieuw HealthCare Fonds

Onlangs zijn wij gestart met de propositie van Cortese HealthCare XI (11): een waardevaste belegging met een aantrekkelijk rendement!

Dit fonds richt zich op het behalen van een optimaal rendement uit de aankoop en verhuur van eerstelijns gezondheidscentra.

Met een jaarlijkse vaste rente van 6% kan deze belegging een zeer interessante aanvulling op uw beleggingsportefeuille zijn.

De 6 voordelen van het fonds:

  • Vaste rente van 6%
  • Verwacht totaalrendement 8,1%
  • Deelname vanaf €10.000
  • Verkoopwinstdelende obligatie
  • Verwachte looptijd 5 tot 7 jaar
  • Geen emissiekosten

Meer informatie

Vraag vrijblijvend de brochure aan of bel ons op 030 – 307 3588.

valkenburg zorgwoningenfonds

Cortese koopt woonzorgcomplex Rhederhof voor Cortese HealthCare IX

Onlangs kocht Cortese haar derde zorgobject voor Cortese HealthCare IX van verkoper Stichting Vastgoed zorgsector. Het gaat om het complex Rhederhof aan de Worth Rhedenseweg en Klaproosstraat in Rheden. Het complex heeft een verhuurbare oppervlakte van circa 10.000 m² en bestaat uit onder meer 122 intramurale eenheden, kantoorruimten, commerciële ruimten en achtentwintig parkeerplaatsen. 

Cortese koopt tweede object aan voor Cortese HealthCare IX

Onlangs kocht Cortese haar tweede zorgobject voor Cortese HealthCare IX. Het medisch zorgcentrum ligt aan de IJburglaan in Amsterdam.

valkenburg zorgwoningenfonds

Cortese koopt eerstelijnsgezondheidscentrum voor nieuw fonds Cortese HealthCare IX

Onlangs heeft Cortese haar eerste zorgobject voor Cortese HealthCare IX aangekocht. Het gaat om gezondheidscentrum de Allee in Steenwijk. Dit gezondheidscentrum is verhuurd aan een drietal huisartsen, een apotheek en diverse andere eerstelijnszorgverleners. De oppervlakte van het pand is 1.042 m².

valkenburg zorgwoningenfonds

Blijf altijd op de hoogte met de Cortese Nieuwsbrief

Deze uitgebreide nieuwsbrief is speciaal voor onze (nieuwe) beleggers. Zo kunt u meer informatie inwinnen over de fondsen, het vastgoed en blijft u altijd op de hoogte van onze nieuwe ontwikkelingen.

valkenburg zorgwoningenfonds

Cortese koopt klooster in Sittard voor nieuw Zorgwoningen Beleggingsfonds

Cortese heeft haar vierde en laatste object toegevoegd aan de portefeuille van het Cortese Zorgwoningen Fonds I C.V. Dit nieuwe fonds van Cortese belegt in vier woon-zorgcomplexen in Zuid-Limburg. Het gaat om objecten die 20 jaar worden verhuurd aan een organisatie die kleinschalige huisvesting biedt aan mensen met dementie.

Cortese koopt derde object voor nieuw Zorgwoningen Beleggingsfonds

Onlangs heeft Cortese een derde object toegevoegd aan de portefeuille van het Cortese Zorgwoningen Fonds I. dit nieuwe fonds van Cortese belegt in vier woon-zorgcomplexen in Zuid-Limburg.

valkenburg zorgwoningenfonds

Cortese rondt twee aankopen af voor nieuw Zorgwoningen Beleggingsfonds

Onlangs heeft Cortese twee nieuwe objecten toegevoegd aan de portefeuille van het Cortese Zorgwoningen Fonds I C.V. Dit nieuwe fonds van Cortese belegt in vier woon-zorgcomplexen in Zuid-Limburg. Het gaat om objecten die 20 jaar worden verhuurd aan een organisatie die kleinschalige huisvesting biedt aan mensen met dementie.

Cortese koopt 3 zorgcentra  

Onlangs heeft Cortese drie bestaande gezondheidscentra aangekocht ten behoeve van haar achtste vastgoedfonds, Cortese HealthCare VIII. De panden liggen op locaties in Utrecht, Beilen en Sommelsdijk.

Cortese koopt zorgobjecten in Venray en Hoensbroek

Op 5 april 2022 heeft Cortese twee nieuwe zorgobjecten toegevoegd aan de portefeuille van Cortese HealthCare VII BV. Het betreft Medisch Centrum De Wieënhof in Venray en Het Academiegebouw in Hoensbroek.

Jaarvergadering obligatiehouders Cortese HealthCare fondsen

Op 11 oktober heeft de jaarvergadering voor de obligatiehouders in de Cortese HealthCare fondsen plaatsgevonden op ons kantoor te Utrecht. Naast het bespreken van de financiële gegevens van de aangekochte gezondheidscentra en de zorgvastgoedmarkt was er ook gelegenheid om vragen te stellen en van gedachten te wisselen over de Cortese HealthCare fondsen.

Cortese Capital Management koopt gezondheidscentrum in Rotterdam

In oktober heeft Cortese Capital Management een gezondheidscentrum aangekocht ten behoeve van haar vastgoedfonds, Cortese HealthCare VI BV. Verkoper van het pand is de ontwikkelaar LPM Development BV.

Cortese Capital Management heeft negen gezondheidscentra aangekocht ten behoeve van haar vierde vastgoedfonds, Cortese HealthCare IV

De centra liggen in Amersfoort, Bleiswijk, Brummen, Drunen, Enschede, Son en Breugel, Tilburg (twee panden) en Veldhoven. Alle gezondheidscentra zijn langjarig verhuurd aan eerste- en tweedelijns zorgverleners. In totaal is voor € 25 mln geïnvesteerd.