Cortese koopt tweede object aan voor Cortese HealthCare IX

Onlangs kocht Cortese haar tweede zorgobject voor Cortese HealthCare IX. Het medisch zorgcentrum ligt aan de IJburglaan in Amsterdam.

valkenburg zorgwoningenfonds

Cortese koopt eerstelijnsgezondheidscentrum voor nieuw fonds Cortese HealthCare IX

Onlangs heeft Cortese haar eerste zorgobject voor Cortese HealthCare IX aangekocht. Het gaat om gezondheidscentrum de Allee in Steenwijk. Dit gezondheidscentrum is verhuurd aan een drietal huisartsen, een apotheek en diverse andere eerstelijnszorgverleners. De oppervlakte van het pand is 1.042 m².

valkenburg zorgwoningenfonds

Blijf altijd op de hoogte met de Cortese Nieuwsbrief

Deze uitgebreide nieuwsbrief is speciaal voor onze (nieuwe) beleggers. Zo kunt u meer informatie inwinnen over de fondsen, het vastgoed en blijft u altijd op de hoogte van onze nieuwe ontwikkelingen.

valkenburg zorgwoningenfonds

Cortese koopt klooster in Sittard voor nieuw Zorgwoningen Beleggingsfonds

Cortese heeft haar vierde en laatste object toegevoegd aan de portefeuille van het Cortese Zorgwoningen Fonds I C.V. Dit nieuwe fonds van Cortese belegt in vier woon-zorgcomplexen in Zuid-Limburg. Het gaat om objecten die 20 jaar worden verhuurd aan een organisatie die kleinschalige huisvesting biedt aan mensen met dementie.

Cortese koopt derde object voor nieuw Zorgwoningen Beleggingsfonds

Onlangs heeft Cortese een derde object toegevoegd aan de portefeuille van het Cortese Zorgwoningen Fonds I. dit nieuwe fonds van Cortese belegt in vier woon-zorgcomplexen in Zuid-Limburg.

valkenburg zorgwoningenfonds

Cortese rondt twee aankopen af voor nieuw Zorgwoningen Beleggingsfonds

Onlangs heeft Cortese twee nieuwe objecten toegevoegd aan de portefeuille van het Cortese Zorgwoningen Fonds I C.V. Dit nieuwe fonds van Cortese belegt in vier woon-zorgcomplexen in Zuid-Limburg. Het gaat om objecten die 20 jaar worden verhuurd aan een organisatie die kleinschalige huisvesting biedt aan mensen met dementie.

Cortese koopt 3 zorgcentra  

Onlangs heeft Cortese drie bestaande gezondheidscentra aangekocht ten behoeve van haar achtste vastgoedfonds, Cortese HealthCare VIII. De panden liggen op locaties in Utrecht, Beilen en Sommelsdijk.

Cortese koopt zorgobjecten in Venray en Hoensbroek

Op 5 april 2022 heeft Cortese twee nieuwe zorgobjecten toegevoegd aan de portefeuille van Cortese HealthCare VII BV. Het betreft Medisch Centrum De Wieënhof in Venray en Het Academiegebouw in Hoensbroek.

Jaarvergadering obligatiehouders Cortese HealthCare fondsen

Op 11 oktober heeft de jaarvergadering voor de obligatiehouders in de Cortese HealthCare fondsen plaatsgevonden op ons kantoor te Utrecht. Naast het bespreken van de financiële gegevens van de aangekochte gezondheidscentra en de zorgvastgoedmarkt was er ook gelegenheid om vragen te stellen en van gedachten te wisselen over de Cortese HealthCare fondsen.

Cortese Capital Management koopt gezondheidscentrum in Rotterdam

In oktober heeft Cortese Capital Management een gezondheidscentrum aangekocht ten behoeve van haar vastgoedfonds, Cortese HealthCare VI BV. Verkoper van het pand is de ontwikkelaar LPM Development BV.

Cortese Capital Management heeft negen gezondheidscentra aangekocht ten behoeve van haar vierde vastgoedfonds, Cortese HealthCare IV

De centra liggen in Amersfoort, Bleiswijk, Brummen, Drunen, Enschede, Son en Breugel, Tilburg (twee panden) en Veldhoven. Alle gezondheidscentra zijn langjarig verhuurd aan eerste- en tweedelijns zorgverleners. In totaal is voor € 25 mln geïnvesteerd.