Cortese koopt zorgobjecten in Venray en Hoensbroek
(Vastgoedjournaal, 07-04-2022)

Op 5 april 2022 heeft Cortese twee nieuwe zorgobjecten toegevoegd aan de portefeuille van Cortese HealthCare VII BV. Het betreft Medisch Centrum De Wieënhof in Venray en Het Academiegebouw in Hoensbroek.

Jaarvergadering obligatiehouders Cortese HealthCare fondsen  (11-10-2021)

Op 11 oktober heeft de jaarvergadering voor de obligatiehouders in de Cortese HealthCare fondsen plaatsgevonden op ons kantoor te Utrecht. Naast het bespreken van de financiële gegevens van de aangekochte gezondheidscentra en de zorgvastgoedmarkt was er ook gelegenheid om vragen te stellen en van gedachten te wisselen over de Cortese HealthCare fondsen.

Cortese Capital Management koopt gezondheidscentrum in Rotterdam (Vastgoedjournaal, 08-10-2021)

In oktober heeft Cortese Capital Management een gezondheidscentrum aangekocht ten behoeve van haar vastgoedfonds, Cortese HealthCare VI BV. Verkoper van het pand is de ontwikkelaar LPM Development BV.

Cortese Capital Management heeft negen gezondheidscentra aangekocht ten behoeve van haar vierde vastgoedfonds, Cortese HealthCare IV (PropertyNL, 2 juli 2020)

De centra liggen in Amersfoort, Bleiswijk, Brummen, Drunen, Enschede, Son en Breugel, Tilburg (twee panden) en Veldhoven. Alle gezondheidscentra zijn langjarig verhuurd aan eerste- en tweedelijns zorgverleners. In totaal is voor € 25 mln geïnvesteerd.

Beleggers willen hun zorgvastgoed portefeuilles verdubbelen (Vastgoedjournaal, 01-10-2019)

De kans is zeer groot dat 2019 het vorige recordjaar (2018 met €1 miljard) qua zorgvastgoedbeleggingen voorbij gaat. Beleggers willen de komende 2-3 jaar hun portefeuilles zorgvastgoed verdubbelen.

Fiscus acht AEX-aandelen en vastgoed plots veilige beleggingen (Het Financieel Dagblad, 05-12-2018)

Volgens de Belasingdienst zit er weinig risico aan het beleggen in AEX-bedrijven en onroerend goed.

Cortese HealthCare II in Op de Deurmat (Fiscalert, mei 2018)

Cortese HealthCare II onder de loep genomen in Fiscalert.

Alle zorg in één pand (Algemeen Dagblad, 18-04-2016)

Vlaardingse Westwijk krijgt een nieuw gezondheidscentrum. Met de komst van dit gezondheidscentrum zal een groot deel van de eerstelijns zorg in het centrum van de wijk gevestigd zijn. Dit gezondheidscentrum is door Cortese Healthcare I B.V. aangekocht.