zorgcentra sommelsdijk

Onlangs heeft Cortese drie bestaande zorgcentra aangekocht ten behoeve van haar achtste vastgoedfonds, Cortese HealthCare VIII. Dit obligatiefonds is op dit moment nog open voor inschrijving van beleggers.

De zorgcentra, gelegen in Utrecht, Beilen en Sommelsdijk zijn langjarig verhuurd aan eerstelijns zorgverleners.

Rémy Voskamp, oprichter van Cortese: ‘De laatste jaren heeft Cortese een groot aantal eerstelijns zorgcentra kunnen verwerven. Voor ons achtste zorgfonds hebben we wederom de kans gekregen om in objecten met sterke zorgverleners te investeren. Deze eerstelijnscentra liggen op strategische en goed bereikbare locaties in woongebieden. De huidige tijd vraagt om direct toegankelijke en accurate zorg. Met de aankoop van deze centra kunnen wij dat bieden. De vraag van beleggers naar onze zorgproducten blijft onverminderd groot en daarom zullen wij ook blijven investeren in zorgvastgoed.  De komende maanden gaan we naast eerstelijnscentra ook investeren in woon-zorgcomplexen.’

Utrecht
Het object ligt aan de Molenpolder 20 en omvat ruim 1.310 m² bruto verhuurbaar vloeroppervlakte. De huurders zijn eerstelijnspartijen zoals huisartsen en een apotheek.

Beilen
Het vrijstaande zorgcentrum van ruim 700 m² is gelegen aan Ericalaan 1/Dingspelstraat 14a. Het complex is langjarig verhuurd aan wederom eerstelijns gebruikers zoals huisartsen en een apotheek.

Sommelsdijk
Het zorgcentrum aan de Anton Coolenstraat in Sommelsdijk ligt in de plint van een woon-zorgcomplex. De huurders zijn verschillende huisartsen met langlopende huurcontracten en een apotheek. Het complex heeft energielabel A en een verhuurbaar oppervlakte van 825 m².

Het dagelijkse beheer zal voor de betreffende objecten, net als de overige beleggingspanden van Cortese, uitgevoerd worden door Triatact. 

Over Cortese
Cortese houdt zich al ruim tien jaar bezig met het initiëren, structureren en beheren van vastgoedfondsen die direct beleggen in duurzame en langjarig verhuurde objecten in Nederland met de focus op eerstelijnszorg. Op dit moment heeft zij circa 50 gezondheidscentra in bezit en meer dan € 200 miljoen belegd vermogen onder beheer.

Cortese is constant op zoek naar het investeren in zorg gerelateerde vastgoedobjecten. Dit betreft zowel de ontwikkeling van nieuwe zorgcentra als bestaand zorgvastgoed.

Ga hier naar de volledige vastgoedportefeuille van Cortese. Meer informatie over beleggen in het Cortese HealthCare VIII? Vraag dan geheel vrijblijvend de brochure aan

Terug naar nieuws >>