Obligaties Cortese HealthCare fondsen

Na succesvolle voltekening van het Cortese Zorgwoningen Fonds I is Cortese gestart met de propositie van Cortese HealthCare IX. Dit fonds richt zich op het behalen van een optimaal rendement uit de aankoop en verhuur van zorggerelateerd vastgoed, zoals: gezondheidscentra, poliklinische ruimten, woon-zorgcomplexen, zorgwoningen en maatschappelijk zorgvastgoed.

Kenmerken van het Cortese HealthCare IX: 

  1. Minimale deelname van €100.000,-
  2.  Winstdelende obligatie
  3. Verwachte looptijd van 7  – 10 jaar
  4. 6%* rente per jaar
  5. Verwachting van het totaalrendement is 9,3%.

Cortese HealthCare IX B.V. is het tiende zorgvastgoedfonds van Cortese Capital Management. In dit fonds zullen ten minste zeven objecten worden aangekocht. Inmiddels is het fonds open voor inschrijving voor nieuwe en bestaande beleggers.

Over Cortese
Cortese investeert al sinds 2010 in zorgvastgoed en heeft op dit moment ruim 50 gezondheidscentra in bezit en circa €225 miljoen vermogen onder beheer. Cortese is inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste beleggingsaanbieder van gezondheidscentra.

Cortese is constant op zoek naar het investeren in zorggerelateerde vastgoedobjecten. Dit betreft zowel de ontwikkeling van nieuwe gezondheidscentra als bestaand zorgvastgoed.

Meer informatie en de brochure aanvragen? Klik dan hier